Режисьор - Себастиан Шипер
Сценарий - Себастиан Шипер
Оператор - Стурла Бранд Грьовлен
Музика - Нилс Фрам
В ролите - Лайа Коста, Фредерик Лау, Франц Роговски, Бурак Йъгът, Макс Мауф, Андре М. Хенике, Анна Лена Кленке, Ейке Шулц
Продуценти - Ян Дреслер, Себастиан Шипер, Давид Кейч, Анатол Ничке, Катерине Байкусис, Кристиане Дреслер
Продукция - MonkeyBoy, Radical Media
Виктория е млада испанка, която живее в Берлин и обожава да танцува. Пред един клуб тя се среща с четирима приятели, които се представят като Соне, Боксер, Блинкър и Фус. Започват да си приказват. Соне и Виктория се харесват и се измъкват от компанията на останалите при първата удала им се възможност. Флиртът им обаче е грубо прекъснат от другите, защото за тях вечерта още не е приключила. Те трябва да свършат една опасна работа, за да изплатят стар дълг. Решават, че Виктория трябва да шофира, защото останалите са прекалено пияни. Всичко започва като невинна игра, но съвсем скоро ситуацията се оказва съвсем сериозна.

НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ -

Берлин '15 – „Сребърна мечка“ за изключително артистично постижение в операторската работа, наградата на гилдията на немските арт кина, наградата на читателите на вестник “Berliner Morgenpost" Европейски филмови награди '15 – Номинация за най-добър филм, най-добър режисьор и най-добра актриса (Лайа Коста)

Програма

  • 20.03.2017
    ГЬОТE-ИНСТИТУТ - 18.30 часа